Kule briller, kreative briller, hipsterbriller, slangebriller, barnebriller, databriller eller bare helt vanlige briller.

Kjært barn har mange navn, og vi elsker briller!

Kanskje har du ikke et like lidenskapelig forhold til briller som oss, men om du vil ha briller med humor, stil eller en tidløs klassiker, har vi utvalget og kompetansen til å finne den perfekte brillen for deg.

Databriller

5 gode grunner til å velge databriller fra oss
  1. Konkurransedyktige priser og forutsigbare kostnader
  2. Lokal service der bedriften din er
  3. Databriller tilpasset hver enkelt ansatt
  4. Alle krav fra arbeidsmiljøloven dekkes med avtale på databriller hos oss
  5. Råd og veiledning om riktig bruk av databriller i alle arbeidssituasjoner
Hvorfor databriller er den beste løsningen foran dataskjerm

Individuell tilpasning av databriller til hver enkelt ansatt gir flere fordeler:

  • Brillen blir tilpasset forholdene på den ansattes arbeidsplass, og fungerer derfor bedre enn private briller.
  • Riktig tilpassede databriller gir klarere syn og hjelper til å ivareta en mer riktig arbeidsstilling.
  • Optimal synskomfort gjør at man blir mindre sliten i øynene og er en viktig kilde til fornøyde og effektive ansatte.
Regler for arbeidsgiver i forhold til databriller:

Utgangspunktet er at arbeidsgiver skal dekke utgifter i forbindelse med å undersøke om arbeidstaker trenger databriller, og dekke innkjøp av briller etter behov. Dette gjelder alle arbeidstakere som bruker en vesentlig del av arbeidstiden foran en skjerm.

Det er ikke satt noen beløpsgrense for innkjøp av databriller, men utgangspunktet er at de må ha den funksjonaliteten som skal til for at arbeidstakeren ser godt foran skjermen. Hvis arbeidstakeren som skal ha brillene ønsker spesielle innfatninger som koster ekstra må han eller hun regne med å dekke dette selv.

Andre sider med informasjon om databriller:

Eyerest – Briller og linser for din digitale hverdag

Øynene dine bruker mindre energi på å tilpasse seg avstand og lysforhold.

Du reduserer muligheten for irriterte, såre og trøtte øyne.

Du reduserer muligheten for nakkeplager og hodepine.

Delbetaling uten renter og gebyrer

Noen ganger kan det være greit å dele opp betaling av briller eller linser over tid. Vi hjelper deg med å opprette en avtale om c-konto i butikken. Du får med deg brillene eller kontaktlinsene hjem med en gang

Deretter betaler du månedlige avdrag som avtalt, til totalbeløpet er nedbetalt Helt uten renter og gebyrer i opptil 18 måneder.

Et stort og variert utvalg av brilleinnfatninger til hele familien

Vi velger ut våre innfatninger selv og setter sammen et spennende og variert sortiment som spenner fra store motehus til mindre og uavhengige brilledesignere. Vi har sans for morsomme og kreative briller, samt briller som skiller seg ut. Men velger også briller som er lette å like og kan brukes til hverdags.

Innfatningene kommer fra land som Danmark, Østerrike, USA, Italia og Japan. Vi har også norsk brilledesign i form av solbriller fra Tom Wood.

Brillen som passer din ansiktsfasong og stil

Dersom du synes det er vanskelig å se hva du kler best, vil vi veilede og gi deg råd. Er det slik at du ikke ser deg selv i speilet når du tar av egne briller, kan du få låne et par kontaktlinser mens du prøver briller. Spør oss, så finner vi en løsning!

Alle våre ansatte har god erfaring og kurs i form og farge. Vi lar deg ikke forlate butikken i en brille du ikke kler eller ikke er komfortabel med. Hos oss får du trygg og grundig veiledning.