Kjøpsbetingelser

Betingelser i nettbutikken

På jacobfriis.no kan du handle trygt og sikkert. Alle våre varer har 2 års garanti dersom ikke annet er oppgitt. Som kunde på jacobfriis.no har du alltid 14 dagers angrerett. Varene blir levert med Posten.
Vi tar forbehold om trykkfeil på nettsiden.

Kontakt oss på post@jacobfriis.no dersom du har spørsmål, så vil vi hjelpe deg.
Velkommen til en hyggelig handel hos oss!

Frakt og levering

Vi sender pakken din med Posten som Servicepakke som du henter på ditt nærmeste postkontor/post i butikk. Sendingen blir belastet med postens portotakster og ved alle kjøp over kr. 800 spanderer vi frakten.

Normalt vil du motta varen i løpet av 2-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen, med mindre annet er spesifisert på produktet du har valgt.
Skulle det vise seg å ta lenger tid enn estimert, vil vi kontakte deg så raskt som mulig.

Du velger selv til hvilken adresse varen skal leveres til. Skal du kjøpe en gave og ønsker å sende den direkte til mottaker ferdig innpakket kan vi ordne dette for deg.
Sendingen går under vår forsikring helt til pakken utleveres deg, så du kan være helt trygg.

Du kan også velge å returnere pakken til oss dersom du ønsker å benytte deg av angreretten.
Pakken sendes da til følgende adresse:

Jacob Friis, ur-optikk
Postboks 852
9259 Tromsø

Org.nr. 988 192 376

Uavhentede pakker blir fakturert med kr 500.

Betaling

Du kan handle trygt i vår nettbutikk. Vi tilbyr betaling gjennom Klarna, og du velger selv hvordan du ønsker å betale ut fra hva som passer ditt behov.
Når du velger ønsket betalingsalternativ i kassen, får du muligheten til å velge mellom VISA/MasterCard, delbetaling eller faktura med 14 dagers betalingsfrist.

Retur av varer

Dersom du av ulike grunner ikke ønsker å beholde en vare, kan du returnere den sammen med utfylt angreskjema. Dette skjemaet må alltid følge med varen når du sender den i retur. Forsegling/plombering må ikke være fjernet eller brutt ved retur.

Adresse for retur:

Jacob Friis, Postboks 852, 9259 Tromsø

Org.nr. NO 988 192 376 MVA.

Du kan returnere varer du har kjøpt når det er noe feil med varen, du har mottatt feil vare, mottatt varer du ikke har bestilt, eller om du angrer på kjøpet. I følge Angrefristloven kan du angre bestillingen din innen 14 dager etter at du har mottatt varen.

Merk at Angrefristloven og bytterett ikke gjelder graverte gjenstander eller spesialbestillinger. Kjøper må selv bekoste returen. Vi anbefaler at du sender produktet som sporet sending.

Dersom du har mottatt varen i gave, er angrefristskjema og kvittering sendt til betaler av gaven.

Vi hjelper deg gjerne skulle du ha spørsmål rundt retur – kontakt oss per e-post post@jacobfriis.no eller tlf. 77683135 i tidsrommet kl. 09.00-16.00, alle virkedager.

14 dagers angrefrist

Du skal føle deg helt trygg når du handler i vår nettbutikk, og vi forholder oss til kjøpsloven og angrerettloven. Angrerettloven innebærer at du som kunde kan angre kjøpsavtalen du har inngått ved kjøp i vår nettbutikk, uten å oppgi noen grunn innen 14 dager etter at varen og angrefristskjema er mottatt.

Melding om bruk av angreretten må gis til oss innen fristen, og kan gis på hvilken som helst måte. Kjøper må selv bekoste returen. Vi anbefaler at du sender produktet som sporet sending.

Det er ikke angrerett på graverte varer eller spesialbestillinger.

Har du spørsmål om angrerettloven, kjøpsloven eller andre regler som angår deg som forbruker, kan du kontakte Forbrukerrådet i ditt hjemfylke: www.forbrukerradet.no

2 års garanti

Hos Jacob Friis, ur-optikk garanterer vi for våre produkter i to år fra kjøpsdato. Denne garantien dekker fabrikasjonsfeil eller mangler, og dekker ikke normal slitasje av et produkt. Klokker har egne reklamasjonsbetingelser.

Ta kontakt med oss på post@jacobfriis.no for mer informasjon.

Har du spørsmål om våre produkter, din bestilling eller annet?

Du er velkommen til å ta kontakt med oss på: