Raymond Weil, sveitsisk design inspirert av klassisk musikk

raymondweilnorge.no

Klassisk, elegant, uavhengig. Denne beskrivelsen har vært synonymt med Raymond Weil i over 30 år. Da Raymond Weil grunnla selskapet i 1976 hadde han et ønske om å skape klokker med en klassisk og tidløs design, basert på verdier som varme, sensualitet, velvære og harmoni. Disse verdiene danner utgangspunktet når Raymond Weil skal skape en ny modell, og bidrar til å gi klokkene et elegant og eksklusivt preg.

Klokkene fra Raymond Weil skiller seg ut i mengden med sin harmoniske og elegante design, som uttrykker varige verdier og høy kvalitet. Merket har alltid lagt vekt på at kun det beste er godt nok, og produserer klokker med eksepsjonell kvalitet og finish. Raymond Weil er kjent for å levere mye klokke for pengene, og spesielt diamantmodellene utmerker seg med sin gunstige pris sammenlignet med andre merker. Raymond Weil leverer et bredt spekter av modeller til både dame og herre, og henvender seg til alle med sans for elegant design og høy håndverksmessig kvalitet.

Raymond Weil er en av få sveitsiske urprodusenter som fortsatt er frittstående, noe som kommer klart til uttrykk gjennom slagordet «Independence is a state of mind». Selskapet eies av Raymond Weil og hans familie, og tredje generasjon er nå aktivt involvert. Raymond Weil ønsker ikke å følge i andres fotspor, og uavhengighet og mulighet til å gå sine egne veier er svært viktig for merkets identitet. Dette har blant annet kommet til uttrykk gjennom prisvinnende annonsekampanjer med utgangspunkt i kunst og kultur, som har satt Raymond Weil på kartet blant urentusiaster og andre med sans for flotte klokker.

Se vårt utvalg under

 

ALLE Raymond Weil

Merker | Kolleksjoner

Velg Materiale

Velg Type

Velg Urverk

Velg Skivefarge

Velg Diameter

Velg Rammefarge

Velg Glassfarge

  

Viser alle 37 resultater

FLERE MERKER

Casio
Tag Heuer
Eterna
Movado
Rapport London
Certina
Tissot
Seiko Astron
Seiko
Triwa
Gant
SMA Smart Care
Vekkerklokke
Inex
Barneur