Zeal Goggles

Zeal Goggles Hatchet

Har du hørt om Zeal Goggles? Da har du hørt om de råeste, og mest funksjonelle snøbrillene vi vet om. Toppmodellen leveres med fargeskiftende og polariserte glass. I tillegg får du med en ekstra linse som er perfekt for flatt lys og kveldskjøring. I Nord-Norge har du dermed den perfekte snøbrillen for mørketida. Du kan også velge modeller uten polarisering og fargeskiftning. Uansett hvilken modell du velger har du fleksibiliteten med en ekstra linse i pakken.

Zeal Goggle Portal sky blue
Ekstra linse med lyse glas som følger med alle Zeal goggles.

Rammetekologi

Rammen har et spor som gjør at det er enkelte å bytte glass, og du kan gjøre det med vottene på. Når glasset glir på plass i sporet holder det seg der med hjelp av en låsemekanisme. Rammen er også ventilert med små hull både oppe og nede så dugg holder seg borte. I tillegg har glassene anti-duggfilter.

 

Glassteknologi

Alle glassene til Zeal goggles har 100% beskyttelse mot UVA, UVB og UVC-stråler, samt blåfilter som forsterker fargene. Velger du modeller med polarisert glass reduseres gjenskinn og blending og du opplever fargene mer definerte. Toppmodellen med fotokromatiske glass, altså fargeskiftende glass, justerer fargen etter som lysforholdene endrer seg. De blir altså mørkere når det er lyst ute og lyse når det er mørkt ute. Disse er i tillegg polariserte. Rene kinderegget av en goggle.

Hva er polarisering?

Når sollys treffer en flate som for eksempel vann, snø eller våt veibane reflekteres og spres lys. Dette gjenskinnet blendes vi av og det er ubehagelig for øynene. Vi mister også syn for detaljer i landskapet som vi ellers ville sett og blir slitne i øynene. Polariserte solbriller og goggles blokkerer mesteparten av dette lyset og gir oss en bedre synsopplevelse med bedre kontrast og fargeopplevelse.

 

Den mest avanserte modellen til Zeal Goggles er polarisert og fotokromatisk. Det vil si at alle fordelene ved polarisering er til stede og at glassene i tillegg endrer mørkhetsgrad etter hvor mye sol det er ute. Dersom du bruker briller fra før og trenger styrke i dine goggles kan dette lages i en innsats som settes inn i ramma slik at du får korrigert syn også med snøbrillene på. Se vårt utvalg av Zeal Goggles modeller.Zeal Goggles Portal