Vinylize – acetatebriller belagt med vinylplater

Historien startet med en mann som alltid higet etter perfeksjon gjennom å skape noe annerledes. Milaskey Tipton Zachary.
Da synet hans begynte å bli dårlig bestemte han seg for å lage sine egne briller. Han startet jakten på det perfekte materialet. Og så tilfeldigvis noen gamle vinylplater i garasjen, da innså han at han kunne lage tre briller ved å bruke bare en vinylplate. Dette ledet til et «eureka» øyeblikk i 1999. Vinylize ble patentert kort tid etter.

De første prototypene var helt hjemmelagde, i 2000 presenterte Zach prototypene for en direktør på en brillefabrikk. Dette førte til en produksjon av 400 000 briller hvert år!

I dag er alle brillene og solbrillene håndlagde i Budapest av dyktige håndtverkere. Nå er disse fantastiske brillene ankommet Jacob Friis og Tromsø!

Det er lagt vinylplater på fronten av brillen, som gir et unikt og røft uttrykk. Musikk for både ører og øyne!

Vi har tatt inn både solbriller og briller fra Vinylize! Alle modellene er helt unike, da de er laget av ulike deler på en plate. Dette gjør at rillene på hver eneste brille er helt forskjellige.

Merket har også en egen kolleksjon som heter ACDC. Disse solbrillene er helt sorte og laget i samme materiale som resten av kolleksjonen. De har egne etui og ACDC logo på innsiden av den ene stangen.

De ulike modellene er håndlagde av Back in Black 12″ vinylplater. Vi har tatt inn to av tre modeller, som passer fint til både dame og herre.

Du kan se vårt utvalg av solbriller både i Vinylized og ACDC her på nettsiden vår! Velkommen innom butikken vår for å se og prøve de ulike modellene.