Med to nye Aquaracer-modeller introduserer TAG Heuer en trendy farge for kvinner og menn som ønsker en innovativ klokke som blander mote og funksjonalitet.TH_RK_BB5A7252_RET.jpg

Inspirert av de fascinerende blå og grønne nyansene av havet, har det sveitsiske urmerket laget to Aquaracer-modeller med grønne urskiver som tilbyr sportslig funksjonalitet i ethvert terreng. De stilige klokkene utmerker seg ved deres hverdags allsidighet og dykkeklare teknologi. Disse moderne Aquaracer-modellene er ideelle for his & hers eller individuelt. TAG Heuer inviterer brukerne til å leve det gode livet, enten det er på bølger eller å utforske verden under overflaten.

Gå for grønt

43 mm Aquaracer har en fantastisk iøynefallende grønn skive med sunray effekt. Utformingen av de horisontale linjene som går over skiven ligner trebryggene der seilbåter er fortøyd. Dame utgaven er 32 mm og har den samme grønne skiven, men i stedet for horisontale linjer er den dekorert med elegante diamantmarkører.

Begge klokkene er laget av rustfritt stål. I hjertet av 43 mm-modellen ligger Caliber 5 Automatikk urverk, mens 32 mm-modellen er batteridrevet.

Klar til å dykke

Disse to Aquaracer klokkene er like robuste som de er stilige. De er forberedt på opplevelser og sportslige aktiviteter i ethvert terreng, og er spesielt godt egnet for leting under vann. De er begge utstyrt med de seks standard dykkerfunksjonene til alle modeller i Aquaracer-kolleksjonen:

– 300 meter vanntetthet

– dreibar bezel

– skrukrone

– selvlysende visere og indekser

– dobbel sikkerhetslås

– safirglass

Klokkene er elegante, sofistikerte og dristige! Med sine komfortable lenker og tidløse design, er Aquaracer-modellene forberedt på å følge deg på dine neste eventyr.

Begge klokkene er i vår nettbutikk!

Link : https://jacobfriis.no/kolleksjoner/aquaracer-2/

Artikkel skrevet av Nortime.no