Eksklusiv visning av solbrille- og brillekolleksjon fra DITA 21. mars i Tromsø.

Kom og se den nye kolleksjonen på brilledag med DITA Eyewear hos Jacob Friis, ur-optikk as.

Vi får besøk av John fra DITA Eyewear 21. mars som viser nyheter og klassikere fra de lekreste brillene og solbrillene.

Det blir mulig å se kolleksjonen på dagtid 14-17. Vi holder også en åpent fra 18-20 denne dagen med lett servering.

Ved bestilling av solbriller uten styrke får du 10% rabatt denne dagen.

Ved bestilling av briller og solbriller med styrke får du 50% rabatt på brilleglass fra Rodenstock.

Tilbudet gjelder denne dagen ved kjøp av DITA og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Vi anbefaler at du booker tid til synsundersøkelse i god tid før visningsdag for å kunne benytte dette tilbudet. Dersom du er medlem av Bonord opptjener du 5% bonus i tillegg.

Gi oss gjerne beskjed på post@jacobfriis.no dersom du vil komme.


Dita er synonymt med tidløs eleganse, håndverksmessig presisjon og en uovertruffen følelse av luksus. Med et dedikert fokus på detaljer og enestående håndverk, er hver eneste Dita-brille en kunstnerisk uttrykk av raffinement og stil.

Gjennom årene har Dita kontinuerlig utfordret grensene for brilledesign, og deres kolleksjon reflekterer et unikt møte mellom tradisjonell håndverk og innovativt design. Enten det er klassiske rammer med en moderne vri eller dristige solbriller som utstråler selvtillit og stil, finnes det en Dita-brille for enhver smak og anledning.

Med materialer av høyeste kvalitet og en unik sans for estetikk, har Dita etablert seg som et ikon innen indipendant-eyewear-industrien. Gjennom å kombinere inspirasjon fra fortiden med en visjon for fremtiden, har Dita skapt et univers av briller som appellerer til kvinner og menn i alle aldre.

Bli med oss på denne spesielle visningen i Tromsø, og oppdag selv den fortryllende verden av Dita-briller og solbriller. La deg inspirere av deres unike estetikk og la Dita bli din følgesvenn for å utforske verden med stil og selvtillit.

Velkommen til en eksklusiv visning av Dita brille- og solbrillekolleksjon! Vi gleder oss til å se nærmere på Vastik, Grand-Imperyn og Grand-Emperik.


https://dita.com/pages/dita-heritage

https://jacobfriis.no/merker/dita/

https://dita.com/en-no/pages/spring-summer-2024