Gå til innhold
linsedag

Velkommen til Linsedag 16. januar med Clariti kontaktlinser

Kontaktlinser gjør hverdagen lettere for deg som er på farta, trener eller bare vil gå en tur uten brillene på. Våre mest fornøyde kunder bruker både briller og linser, og veksler ettersom hva slags aktivitet som står for tur. Du kan få prøve disse på vår linsedag.

Komfortable linser

Onsdag 16. januar får du mulighet til å prøve kontaktlinser hos oss, sammen med vår leverandør av Clariti dagslinser. Disse linsene er myke å ha på øyet og lette å håndtere. Vi hjelper deg å sette på og ta ut linsene, så du får sett og kjent på hvordan de er å ha på øyet. Mange er redde for ubehag ved å ha linser på øyet, men du vil etter kort tid ikke merke at de sitter på engang.

Clariti dagslinser har et stort leveringsområde og passer også for for voksne som bruker progressive briller til daglig. Kontaktlinser gjør hverdagen enklere når brillene dugger eller regndråpene henger på brilleglassene. Om du driver med sykling, skiturer, snekring eller snåmåking følger linsene øyebevegelsene og gir godt sidesyn.

Multifokale og toriske linser

Clariti-familien har et stort leveringsområde av styrker. Clariti 1-day toric finnes for deg som har skjeve hornhinner. I tillegg kan du som bruker progressive briller, altså har forskjellig fokuseringsbehov når du ser på noe nært og på avstand, også bruke linser; multifokale linser.

Dersom du ikke er glad i å bruke briller er også kontaktlinser et alternativ til hverdagsbruk. Noen av våre kunder bruker nesten bare linser, og kanskje briller bare før leggetid. Andre bruker briller til hverdags, men linser til trening eller på ferieturer. Din livsstil avgjør hvilken linsebruk som passer for deg, men de fleste kan bruke linser hvis de ønsker.

Fordelen med dagslinser fra Clariti er høy oksygengjennomtrengelighet i linsematerialet, slik at linsene er sunne for hornhinnen, samt har UV-beskyttelse. Selv med gode egenskaper i linsematerialet er det viktig med regelmessige kontroller hos optiker, som følger med på at det ikke utvikler vevsskader i hornhinnen og at øyet holder seg friskt.

Kom innom på vår linsedag hvis du vil prøve linser eller bare har spørsmål til oss!

Timebestilling   Nettbutikk linser