Gå til innhold
Klokker og solbriller Jacob Friis

Velkommen til Jacob Friis i Tromsø sentrum

URMAKER OG OPTIKER SIDEN 1903.

Hos oss finner du personlig veiledning i valg av briller, solbriller, kontaktlinser og klokker. Vi er fagutdannet i begge avdelinger med høy kompetanse i både øyehelse og urverk. Det høres kanskje ut som er rar kombinasjon, og nei, det ville ikke vært det mest naturlige dersom vi ble etablert i dag. Dette er likevel vår tradisjon, og vi jobber daglig for å levere service fra øverste hylle til Tromsøs befolkning.

Vi har fra nå av også nettbutikk på en rekke av varene våre, så du trenger ikke være fra eller bo i Tromsø for å handle hos oss. Vi sender til hele landet.

Ønsker du synsundersøkelse må du ta bena fatt og komme på besøk hos Jacob Friis i Storgata 60, vis a vis Tromsø Domkirke.